SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Masarna SK
Speedway

Välkommen till Masarnas nya hemsida

Nu när masarna inte längre ska vara med i elit serien så har vi varit tvungna att byta hemsida.

Med den nya starten för föreningen har vi valt en hemsida som förenklar mycket utav kansli arbetet men också för att förbättra informationen som vi vill ska nå ut till våra medlemmar.

 

Nu när vi håller på och digitaliserar flera arbetsuppgifter så är medlemskap en av dem punkterna som nu förenklas. 
Vi kommer behöva att alla gamla medlemmar men även nya går in och gör en medlemskaps anmälan, är ni flera familjemedlemmar behöver ni göra en anmälan per person. Nu innan vi har kommit igång med alla familjekopplingar kommer ni inte behöva betala i samband med anmälan utan det kommer att komma en faktura på e-post efter vi gjort klart det administrativa.

 

Har man inte möjlighet att göra en anmälan eller behöver hjälp kan man kontakta Michelle på

070-581 84 04 

 

Efter ni har anmält er, fått fakturan och betalat den så kommer ni kunna logga in på hemsidan för att kunna komma åt information som enskilt är riktat till medlemmar och funktionärer 

 

Anmälan för medlemskap hittar ni här

Aktiebolaget Masarna Speedway AB i konkurs och föreningen Masarna SK lever vidare!
2023-03-06 13:03

Som tidigare kommunicerats i olika kanaler så har klubbens aktiebolag Masarna Speedway AB begärts i konkurs, men föreningen Masarna SK lever vidare. I föreningen finns fortfarande Masarnas barn- och ungdomsverksamhet.

Pressmeddelande den 4 Mars 2023

 

Aktiebolaget Masarna Speedway AB i konkurs och föreningen Masarna SK lever vidare! Som tidigare kommunicerats i olika kanaler så har klubbens aktiebolag Masarna Speedway AB begärts i konkurs, men föreningen Masarna SK lever vidare. I föreningen finns fortfarande Masarnas barn- och ungdomsverksamhet.

 

Vi vill vara en självklar del av föreningslivet i Avesta och öppna upp ännu mer för att barn och ungdomar som vill testa speedway ska kunna komma till oss och göra det. Där behöver vi jobba på att få in fler duktiga ledare så att vi kan ta emot alla barn som vill komma till oss. Vi vill skapa en bra miljö där barn och ungdomar ska kunna åka speedway i Avesta i många år framöver.

 

”Det känns inspirerande att vara ordförande i Masarna när vi nu får möjligheten att kunna satsa på att utveckla ungdomsverksamheten, och jag hoppas vi ska kunna locka till oss många nya utövare”, säger Lucas Dahl, ordförande i Masarna SK.

 

Nya tider kräver nya lösningar så i det här läget håller styrelsen alla dörrar öppna och letar samarbeten åt flera håll som kan bidra till att skapa en bredare och stabilare grund för föreningen att stå på. Det kan vara olika typer av evenemang, och samarbeten med olika föreningar, organisationer och samarbetspartners i och utanför Avesta kommun.

 

Den nya styrelsen främsta fokus nu är att skapa en stabilitet i föreningen, dels ekonomiskt men även återupprätta trivsel och gemenskap bland våra funktionärer och övriga medlemmar. Där är en viktig del att kommunicera med våra medlemmar och funktionärer och förankra beslut hos dom det berör.

 

Föreningens plan har sedan tidigare varit att delta med lag i ungdomsserien, 250cc-serien samt Division 1, där har styrelsen fortfarande ambitionen att delta i dom serier vi är anmälda till. Vi har en bra dialog med våra förare samt deras vårdnadshavare och dom visar stor förståelse för föreningens ansträngda situation. På den sportsliga sidan tar ordförande över ansvaret tillsvidare, men där letar vi efter en ny sportchef.

 

”Ekonomin är fortsatt ansträngd och styrelsen har ett tungt arbete framför sig, men vi ska göra allt vi kan för att våra lag ska kunna tävla till våren”, fortsätter Lucas.

 

Vi vet att många är intresserade kring hur det ekonomiska läget i föreningen ser ut. Vi har nu sagt upp flera tjänster som inte används och ser över det vi behöver ha kvar. De skulder som föreningen har är hos Arbetsförmedlingen på 100.000kr där det finns en avbetalningsplan som följs, årsvis så betalar vi ca 55.000kr vilket innebär att till slutet av nästa år så ska den vara avbetalad. Det finns även en gammal skatteskuld på ca. 100.000kr där det nyligen tecknats en avbetalningsplan på där vi kommer betala ca. 33.000 per år i 3 års tid.

 

”Vi fortsätter att göra en översyn över vår ekonomi och skulle fler saker uppstå längs vägen, så kommer vi att upprätta en dialog med dom vi har skulder till och så fort ekonomin tillåter reglera dom”, avslutar Lucas Dahl.

 

Från styrelsens sida ser vi fram emot det som komma skall med tillförsikt och med målet att bygga upp Masarna som en stark kraft i speedwaysverige igen.

 

För mer information kontakta:
Lucas Dahl, ordförande Masarna SK 073-9089511

Medlemmar kallas till extra årsmöte
2023-03-03 13:00

Medlemmar i Masarna Speedway kallas till extra årsmöte, Söndag den 19:e Mars 2023 kl. 15.00.

 

  • Datum: Söndag 19 mars
  • Tid: 15:00
  • Plats: VIP-stugan, Avesta Motorstadion

 

På extra mötet kommer vi att behandla

  • Budget
  • Valberedning
  • Revisor
  • Extra styrelseledamot

Efter extra årsmötet så kommer vi ha ett medlemsmöte där styrelsen kommer berätta mer om hur det ser ut i föreningen och där ni medlemmar får en chans att vara med och påverka föreningens framtid.

 

Varmt välkomna önskar styrelsen

Ny styrelse i Masarna
2023-03-02 10:50

Masarna SK har den 22/2 - 23 haft årsmöte och valde då in en ny styrelse. 

 

Ordförande, Media, Sportchef - Lucas Dahl

Mail: Lucas.Dahl@masarna.nu

 

Kassör, Sekreterare, Webb - Michelle Axelsson

Mail - Michelle.Axelsson@masarna.nu

 

Bangruppen, Match arrangemang, Sponsoransvarig - Edvin Malmqvist

Mail: Edvin.Malmqvist@masarna.nu

 

Vice ordförande - Michael Conradsson

 

Arena försäljning - Tomas Westlund

 

 

Suppleanter:

Lars Steiner

Anette Söderström

Kia Biversjö

 

 

Välkomna
2023-03-02 10:40
 
Bli Samarbetspartner
2023-02-20 11:36

Är du och ditt företag intresserad av att sponsra Masarna SK 

Vänligen kontakta 

 

Edvin Malmqvist

Edvin.malmqvist@masarna.nu

070 - 59 27 900

Stöd Masarna
En insamling för Masarna Speedway
Som många av er vet är ekonomin ansträngd i föreningen, Styrelsen jobbar hårt för att ordna upp ekonomin och är på god väg. För att kunna få en bra start på säsongen behöver vi er hjälp!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Masarnas Sociala Medier
Huvudpartners 2022