SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Masarna
Speedway

Välkommen till Masarnas Hemsida
  • Vill du bli stödmedlem? Köp ett medlemskap för 250kr och hjälp våra ungdomar att växa inom sin sport. Medlemskapet kan du köpa genom att klicka HÄR

 

  • Vill du veta när nästa Tävling eller evenemang är? Klicka då HÄR för att komma till kalendern

 

Bokslutskommuniké för Masarna SK
2024-02-19 12:34
Vi är glada att kunna presentera Masarna SK:s bokslut för året 2023. Det har varit ett år präglat av både utmaningar och framgångar, och vi är stolta över att kunna rapportera en vinst på 22 358 kronor.
 
En betydande del av vårt arbete under året har varit att hantera och reducera föreningens befintliga skulder. Styrelsen är stolta över att meddela att vi från tillträdet fram tills idag har betalat av 305 970 kronor på föreningens gamla skulder. Detta belopp överstiger betydligt vad som var känt vid den nya styrelsens tillträde men sättet vi jobbat med detta visar samtidigt på vår förmåga att hantera och minska föreningens ekonomiska förpliktelser på ett ansvarsfullt sätt.
 
Trots de framsteg vi har gjort finns det fortfarande återstående skulder på 147 000 kronor. Vi fortsätter våra ansträngningar för att ytterligare minska vår skuldsättning och stärka vår finansiella ställning.
 
Vi vill rikta ett varmt tack till våra medlemmar, funktionärer och samarbetspartners för deras dedikation och stöd under det gångna året. Det är genom vårt gemensamma arbete och engagemang som vi kan uppnå framgång och hållbar tillväxt.
 
Med vänliga hälsningar
Lucas Dahl, Styrelseordförande Masarna SK
Kallelse till årsmöte!
2024-02-14 12:00
Årsmöte för Masarna SK äger rum Söndag den 10 mars kl. 15:00 på Avesta Motorstadion.
 
Nomineringar välkomnas fram till 25 februari och lämnas till: valberedning@masarna.nu
 
Välkomna att delta!
Styrelsen för Masarna SK
Tim Sörensen är tillbaka i Masarna!
2024-01-12 11:58

Det står nu klart att 23-åringen från Danska Skærbæk återvänder till Masarna efter en kort sejour i Vargarna. Han var en uppskattad förare i 2022 års maslag och efter 1 säsong i Norrköpingslaget tar han nu steget tillbaka till Masarna och fyller därmed upp den sista platsen i truppen för 2024.

- Jag ser fram emot att bli en del av laget och komma tillbaka och hjälpa Masarna tillbaka på banan igen. Jag tycker att vi har ett väldigt starkt lag och, det är ingen större skräll om vi tar oss till slutspel, och i slutspelet kan vad som helst hända, säger Tim Sörensen och fortsätter:

-Jag vet att vi startar om med ett helt nytt lag och det är viktigt att vi kommer ihop i hela klubben, förare, mekaniker, funktionärer och inte minst våra fans och supporters. Om vi håller ihop och ger allt så kan vi överraska många, avslutar Tim.

 


Masarnas lagledare Tommy Jonsson är givetvis nöjd med värvningen:
-Jag är mycket nöjd med att få med Tim i truppen 2024. Han kommer tillföra
mycket till laget då han har en härlig inställning till racing och att köra för
Masarna 2024, säger Tommy.
Jack Smith ny förare i Masarna!
2023-12-11 11:59

Om namnet klingar bekant är det inte så konstigt, han är nämligen son till den tidigare masförare Andy Smith som körde för klubben i början på 2000-talet. 25-åringen från Manchester går nu i pappas fotspår och skriver på för Masarna, såhär säger Jack själv om vad han förväntar sig:

-Mina förväntningar är alltid höga eftersom jag alltid vill vinna och göra mitt bästa, jag är väldigt exalterad över att tävla i Sverige för första gången och jag hoppas kunna hjälpa laget att vinna matcher och sluta så högt upp i tabellen som möjligt .

Och Andy fyller i:
-Jag är såklart glad att en klubb i Sverige ger honom chansen att visa hur bra han är och även få möjligheten att utveckla sig med körning på olika banor.

Kommer vi få se dig i Avesta igen nästa år?
-Ja, jag kommer att vara med för att hjälpa Jack som mekaniker eftersom han för tillfället inte har råd att betala någon för att hjälpa honom, säger Andy
Smith.


Jack, du är inte riktigt så känd för publiken här i Sverige, kan du berätta lite om din karriär hittills?
-Jag började köra speedway som 14-åring i Australien, jag hade aldrig kört motorcykel innan detta. Jag vann tidigt delstatstitlar i Perth och började då flyga tillbaka till Europa för att tävla i 250cc vm. Jag skrev sedan på för mitt första lag Birmingham Brummies i Storbritannien, 16/17 vann vi ligan. Då vann jag också årets förare och slutade på 3:e plats i Brittiska U19 mästerskapet. Sedan dess har jag åkt tillbaka till Australien och vunnit tävlingar men haft otur i Storbritannien med lag där borta, jag också tävlat i U24 extra ligan och slutat trea med Wroclaw.

Avslutningsvis har du någon hälsning till Avesta-publiken?
-Jag skulle vilja ge dem alla lyckönskningar inför julen och det nya året och jag är väldigt glad över att få bli en del av klubben och jag hoppas kunna göra dem alla stolta och ser fram emot att få träffa alla.

Lagledaren Tommy Jonsson om att få in Jack Smith i laget
-
Jack är en sån där härlig kille att ha omkring sig i depån, en riktigt glädjespridare och att han åkt som kapten i 5år i England redan säger en del. Jag hoppas att han får en fin utveckling hos oss och kan visa vad han verkligen går för!

Provkör en Volkswagen och stötta Masarna
2023-11-28 15:26

Här kommer en kanonchans att stötta klubben 🔥

Provkör en Volkswagen hos Din Bil i Dalarna och Gävleborg under perioden 27/11-2/12, Masarna får 100 kr för varje provkörning, köper du en bil får klubben ytterligare 1000kr.

Den förening som genomfört flest provkörningar när veckan är slut vinner hela 10 000 kr 💰

Nu är det dags att visa vad vi Masar kan 💪

 

Välkommen till Din Bil i Avesta, Mora, Falun, Ludvika, Borlänge, Bollnäs, Hudiksvall, Sandviken och Gävle.

 

Tillsammans stöttar vi föreningslivet! 💚

Stöd våra funktionärer
En insamling för Funktionärer
Våra fantastiska funktionärer arbetar hårt för att våra förare ska kunna träna och för att vi ska kunna hålla i tävlingar. Vi vill nu ge tillbaka till funktionärerna och kommer att hålla i en insamling för dem.
Nyheter från våra grupper
Event, 27/07 18:59 
Event, 21/03 13:00 
 
Masarnas Sociala Medier
Samarbetspartners 2024