SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Masarna SK
Speedway

Välkommen till Masarnas Hemsida
  • Vill du bli stödmedlem? Köp ett medlemskap för 250kr och hjälp våra ungdomar att växa inom sin sport. Medlemskapet kan du köpa genom att klicka HÄR

 

  • Vill du veta när nästa Tävling eller evenemang är? Klicka då HÄR för att komma till kalendern

 

Provkör en Volkswagen och stötta Masarna
2023-11-28 15:26

Här kommer en kanonchans att stötta klubben 🔥

Provkör en Volkswagen hos Din Bil i Dalarna och Gävleborg under perioden 27/11-2/12, Masarna får 100 kr för varje provkörning, köper du en bil får klubben ytterligare 1000kr.

Den förening som genomfört flest provkörningar när veckan är slut vinner hela 10 000 kr 💰

Nu är det dags att visa vad vi Masar kan 💪

 

Välkommen till Din Bil i Avesta, Mora, Falun, Ludvika, Borlänge, Bollnäs, Hudiksvall, Sandviken och Gävle.

 

Tillsammans stöttar vi föreningslivet! 💚

Medlemsmöte
2023-11-27 11:00

Kom på medlemsmöte 6 december kl 18:00 i VIPPEN på motorstadion.

 

Vi pratar om säsongen som har varit och vad som är på gång inför 2024.

 

En punkt på dagordningen är eventuell uppstart av ett Idrotts Ab, vi diskuterar för- och nackdelar och låter er medlemmar vara med i besluttagandet kring eventuell uppstart av ett Idrotts AB

 

Har du en åsikt kom gärna och berätta så vi kan ta ett beslut utifrån vad våra medlemmar tycker.

Alfred Åberg fortsätter i Masarna!
2023-11-23 11:59
Med meriter från bl.a. SGP 3 är 15-åriga Alfred Åberg från Heby ett spännande tillskott i det Allsvenska laget – så här säger han själv om sina mål och förväntningar på säsongen 2024.
 
-Det är att få köra JSM och andra individuella tävlingar. Att få köra så mycket som möjligt och kunna utvecklas som förare. Få vara med och köra i allsvenskan och kanske ta några heatsegrar. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig nu på 500cc men jag ska göra mitt bästa, satsar allt på att komma först över mållinjen.
 
Och Tommy Jonsson ser fram emot att följa talangen Åberg under säsongen:
 
-Alfred Åberg är en mycket intressant och talangfull speedwayförare som jag ser mycket fram emot att följa under nästa år. Han är bara 15 år men gör nästa år sin första säsong på 500cc, han har verkligen haft en spännande utveckling under 2023 på 250cc, säger Jonsson.
 
 
Aleks Lundquist skriver på!
2023-11-23 11:59
Aleks är ingen ny bekantskap för Masfansen, han har gjort flera framträdanden i Bauhausligan för Masarna och representerat klubben i Division 1 under de senaste 4 säsongerna – nu ser han fram emot att få dra på sig masvästen igen.
 
-Det känns riktigt bra att få köra allsvenskan på hemmabanan där jag kört många vänstersvängar och att få köra för hemmapubliken kommer bli riktigt kul säger Aleks och fortsätter:
 
⁃ Laget ser hittills mycket lovande ut och jag hoppas på att få köra så mycket som möjligt så jag kan höja mitt snitt. Känns väldigt bra att många av förarna vet om banan väl, avslutar Aleks Lundquist.
 
 
-Aleks har kört några år för Masarna i Division 1 samt en del år i Allsvenskan för Valsarna och kommer med erfarenhet av banorna i serien. Han åker fort på Brovallen så kommer bli kul att följa utvecklingen nästa år, säger Tommy Jonsson
 
Black week i masshoppen
2023-11-18 14:00
Upp till 70% rabatt

BLACK WEEK OCH SÄSONGSKORT UPPE!

 

Vi återöppnar webshopen och tjuvstartar black week med upp till 70% rabatt!

 

Hjälp oss tömma lagret för sommaren nyheter!

 

Vi har även släppt säsongskortet för 2024, följ spänningen i sommar, se nya speedwaystjärnor födas och stötta ditt lag tillsammans med dina speedwayvänner. 

 

Kom direkt till shopen här: http://shop.masarna.nu

Stöd våra funktionärer
En insamling för Funktionärer
Våra fantastiska funktionärer arbetar hårt för att våra förare ska kunna träna och för att vi ska kunna hålla i tävlingar. Vi vill nu ge tillbaka till funktionärerna och kommer att hålla i en insamling för dem.
Nyheter från våra grupper
Event, 27/07 18:59 
Division 1, 08/07 22:36 
Event, 21/03 13:00 
 
Masarnas Sociala Medier
Samarbetspartners 2024