SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Masarna
Speedway

Välkommen till Företagsspeedway – För Affärsupplevelser Utöver Det Vanliga!

 

På Företagsspeedway erbjuder vi en unik möjlighet för företag att kombinera spänningen på banan med affärsnätverkande och oförglömliga upplevelser. Vår plattform gör det möjligt för er att skapa minnesvärda ögonblick tillsammans med kollegor, kunder och partners.

 

Våra Företagspaket:

  • Körupplevelser: Ge dina gäster chansen att känna adrenalinkicken genom att prova på att köra speedway. Våra professionella instruktörer kommer att guida dem genom upplevelsen, vilket ger dem en spännande och minnesvärd dag på banan.

  • Matchupplevelse: Följ med på en spännande speedwaymatch och upplev den pulserande atmosfären på nära håll. Se våra tävlande ge allt på banan medan ni umgås och skapar minnen tillsammans.

  • Val av Plats: Efter körupplevelsen eller under matchen kan ni välja att sitta bekvämt i vår restaurang eller boka en exklusiv loge för att fortsätta er upplevelse. Oavsett vilket alternativ ni väljer garanterar vi en förstklassig service och en kulinarisk njutning.

Varför Välja Företagsspeedway?

  • Teamstärkande Aktivitet: Speedwaysporten erbjuder en unik möjlighet att stärka banden inom ert företag genom spännande och utmanande aktiviteter.

  • Affärsmöjligheter: Skapa nya affärskontakter och stärk era relationer med kunder och partners i en avslappnad och underhållande miljö.

  • Individuell Anpassning: Vi skräddarsyr företagspaket efter era behov och önskemål för att säkerställa att ni får den perfekta upplevelsen.

Kontakta Oss:

Låt oss på Företagsspeedway vara er partner för att skapa minnesvärda och framgångsrika företagsaktiviteter. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och önskemål, och låt oss tillsammans skapa en unik och oförglömlig upplevelse för ert företag och era gäster.

 

Pris från 995:-

 
 
 
 
Stöd våra funktionärer
En insamling för Funktionärer
Våra fantastiska funktionärer arbetar hårt för att våra förare ska kunna träna och för att vi ska kunna hålla i tävlingar. Vi vill nu ge tillbaka till funktionärerna och kommer att hålla i en insamling för dem.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners 2024