SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Masarna
Speedway

Välkommen till VIP-restaurangen på Masarnas Speedway, en plats där du kan njuta av god mat och spännande speedwaymatcher i en avslappnad och exklusiv atmosfär!

 

VIP-restaurang med Upplevelse:

Kom och förgyll dina speedwaykvällar i vår VIP-restaurang, där vi erbjuder en gastronomisk upplevelse som kompletterar den actionfyllda atmosfären på banan.

 

Priser:

  • 500 SEK per person och match
  • 3000 SEK för hela grundserien

Vad ingår:

  • Tillgång till VIP-restaurangen med bekväma sittplatser och en härlig atmosfär
  • En smakfull meny med varierade rätter och läckra smaker
  • Möjligheten att umgås och mingla med andra speedwayentusiaster
  • En plats där du kan ta del av spänningen och adrenalinet från banan samtidigt som du njuter av god mat och trevligt sällskap

Boka din plats i VIP-restaurangen:

Gör din speedwayupplevelse komplett genom att boka din plats i vår VIP-restaurang redan idag! Kontakta oss för att säkra din plats och låt oss göra din kväll på Masarnas Speedway till något alldeles extra. Vi ser fram emot att välkomna dig till en kväll fylld av spänning, god mat och gemenskap!

Boka genom:

 

Tomas Westlund
Mail: Tomas.westlund@masarna.nu

Telefon: 073 765 98 63

Stöd våra funktionärer
En insamling för Funktionärer
Våra fantastiska funktionärer arbetar hårt för att våra förare ska kunna träna och för att vi ska kunna hålla i tävlingar. Vi vill nu ge tillbaka till funktionärerna och kommer att hålla i en insamling för dem.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners 2024