SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Masarna
Speedway

Välkommen till Masarnas Hemsida
  • Vill du bli stödmedlem? Köp ett medlemskap för 250kr och hjälp våra ungdomar att växa inom sin sport. Medlemskapet kan du köpa genom att klicka HÄR

 

  • Vill du veta när nästa Tävling eller evenemang är? Klicka då HÄR för att komma till kalendern

 

Vi vill bli fler!
2024-05-19 22:41
Vi vill tacka för all värdefull feedback vi fått in från er efter matchen. En punkt som flera av er tagit upp är att vi behöver mer personal till kassorna för att minska köerna och förbättra servicen.
 
Därför söker vi nu fler personer både till entrér och grillar, allra helst med kassavana, som kan hjälpa till vid våra matcher. Om du eller någon du känner har erfarenhet av att arbeta i kassa eller kan tänka dig att lära dig, och samtidigt vill bli en del av vårt team, hör av er till oss!
 
Kontakt:
Mail: Tomas.westlund@masarna.nu
Mobil: 073 765 98 36
Sammanfattning Ungdomsserien
2024-05-19 22:31

Ungdomsserien drog igång i helgen med tävlingar i Gislaved och Västervik. Lördag i Gislaved slutar Masarna på andra plats med 21 poäng. Bästa placering hittills!

Oskar: 3, 1, 3, 2, 0 - 9 poäng
Adrian: 2, 2, 2, 3, 3 - 12 poäng

I Västervik på lördagen blev det en tredjeplats med 19 poäng
 
Oskar: 3, 2, 0, 3, 3 - 11 poäng
Adrian: 1, 1, 2, 2, 2 - 8 poäng
 
Masarna ligger efter helgen på en andraplats i tabellen, tätt bakom Indianerna/Lejonen.
Förlust ikväll, 39-51 Mot solkatterna
2024-05-17 00:33
Tyvärr gick det inte vägen för Masarna ikväll, och vi förlorade mot Solkatterna med 39-51. Trots resultatet finns det mycket positivt att ta med sig från kvällen. Vi hade en fantastisk uppslutning med hela 823 personer på plats, och vi vill rikta ett stort tack till alla er som kom och stöttade oss!
 
Det fina vädret och den härliga stämningen runt anläggningen gjorde kvällen minnesvärd. Ert stöd och engagemang betyder enormt mycket för laget och klubben.
 
Tack för att ni är en del av vår gemenskap. Vi ser redan fram emot nästa match den 30 maj och hoppas på lika bra uppslutning och ännu bättre resultat!
Dags för hemmapremiär!
2024-05-16 01:23
Vi hälsar er varmt välkomna till kvällens hemmapremiär! Masarna är redo att ta emot Solkatterna, och vi är stolta över att kunna ställa hela 5 förare från bygden på startlinjen.
 
Viktig information för alla besökare: Hos oss finns inget väskförbud, så känn er fria att ta med det ni behöver för en bekväm kväll på arenan.
 
Entrén öppnar kl. 17.30 och matchen drar igång kl. 19.00.
 
Mat:
Njut av kvällen med goda burgare och korvar från våra grillar! I år har vi även något extra spännande på menyn - Dalarnas skafferi serverar på arenatorget pulled beef med massa goda tillbehör, allt från gårdar här i Dalarna. Passa på att avnjuta middagen ute i Brovallen innan matchen börjar.
 
Mer info på: masarna.nu
 
Laguppställning:
 
Masarna
1.Michael Thyme
2.Eddie Bock
3.Adrian Gala
4.Alexander Liljekvist
5.Philip Hellström Bängs
6.Emil Millberg
7.Alfred Åberg
 
Solkatterna
1.Victor Palovaara
2.Tero Aarnio
3.Joel Andersson
4.Truls Kamhaug
5.Fraser Bowes
6.Jonathan Grahn
7.Rasmus Karlsson
Förslust i Vetlanda
2024-05-09 18:56
Efter en intensiv och välkörd match är det dags att summera resultatet. Tyvärr gick segern till Njudungarna denna gång, och dom visade verkligen upp styrka på hemmabanan och vinner med 51-39.
 
Masarna

1. Philip Hellström Bängs 11p
2. Alexander Liljekvist 1p
3. Eddie Bock 2p
4. Tim Sörensen 14p
5. Michael Thyme 11p
6. Emil Millberg 0p
 
Masarna vill ändå ta tillfället i akt att tacka alla våra fantastiska supportrar. Era uppmuntrande hejarop och stöd, både på plats och hemifrån, betyder mycket för oss.
 
Nu laddar om för nästa match: Hemmapremiären Torsdag 16 Maj Kl. 19.00 mot Solkatterna.
 
Tack igen till alla som stöttade oss, och vi lovar att fortsätta kämpa och ge vårt bästa på banan varje gång.
Stöd våra funktionärer
En insamling för Funktionärer
Våra fantastiska funktionärer arbetar hårt för att våra förare ska kunna träna och för att vi ska kunna hålla i tävlingar. Vi vill nu ge tillbaka till funktionärerna och kommer att hålla i en insamling för dem.
Nyheter från våra grupper
 
Samarbetspartners 2024