• Huvudpartners

Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 24 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug

Marknad

Långsiktigt och stabilt.

Ett stort tack till alla våra sponsorer och partners som stöttade oss förra säsongen. Ni är oerhört viktiga för oss och en stor del i klubbens identitet och framgångar både på och utanför banan.

Inför den här säsongen satt vi i ett kritiskt läge, men föreningen lyckades genom hårt jobb vända skutan, vi kunde fortsätta verksamheten och sportgruppen fick en tight förarbudget att jobba med. 

Vi blandar och ger under säsongen, men vinner över Dackarna, kör oavgjort mot Västervik, vinner över SM-vinnarna Smederna och tar också en riktig kämparvinst mot Piraterna med endast fem förare i laget. 

Vi fortsätter att ha en sund förarbudget inför 2020 och målet är, att kriga om slutspelsplats. Vi har kvar några av förare från 2019, som nu börjar bli stabila på svenska banorna, och vi tror att 2020 kommer bli en riktigt rolig säsong.

Masarna är en anrik förening med en lång och framgångsrik historia sedan starten 1937. Masarna tillhör också några av världens främsta talangutvecklare och har sedan starten fostrat en mängd namnkunniga speedwayförare, varav Tony Rickardsson så klart är den störste. Med Antonio och Philip klara för 2020 fortsätter vi traditionen att ha lokala förare i laget.

Vi som klubb fokuserar på det lokala och försöker alltid ge våra egna förmågor chansen att utvecklas genom hela sin speedwaykarriär. Vi har prova-på för de minsta, där barnen på ett lekfullt sätt kan lära känna speedwaybanan och testa på olika cyklar.

För de äldre barnen finns ungdomssektionen där man tävlar antingen som guldhjälmsförare eller i vårt 85cc-lag. Sedan finns 250cc-serien som är ett bra insteg innan man går upp på 500cc.

På 500cc har vi två lag; division 1 (som vann serien för andra året i rad 2019),  samt elitserielaget.

Bli en del av Masarnas sfär och hjälp klubben mot nya framgångar! 

Utifrån ert företags behov och resurser skräddarsyr vi tillsammans ett koncept som ger ert företag unika möjligheter att skapa affärer i en vinnande miljö. Vi vågar lova att de som väljer att associera sig med Masarna kommer att utvidga sitt nätverk och skapa goda relationer samtidigt som de skapar livslånga minnen genom fantastiska idrottsupplevelser.


Vill du ha mer information? Kontakta kansliet.

Masarnas kansli
0226-66015
[email protected]