• Ligasponsorer

Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 28 Maj Maj
Torsdag Tor 30 Maj Maj
Torsdag Tor 6 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Tisdag Tis 9 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Torsdag Tor 25 Juli Jul
Torsdag Tor 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug

Marknad

Resan har bara börjat, du hänger väl med?

Först och främst vill vi tacka alla våra partners som var med och stöttade oss under säsongen 2017-2018. Ni är, som ni vet, oerhört viktiga för oss och en stor del i klubbens identitet och framgångar både på och utanför banan.

Efter fjolårets turbulenta säsong måste vi nu tänka långsiktigt och våga ha tålamodet att bygga ett lag och en organisation som blir bra över tid. Då kommer vi att ligga i framkant och vara med och kriga om topplaceringarna i elitserien, en av världens bästa ligor.

Vi har under hösten gjort en del förändringar inom organisationen för att kunna utvecklas och vi är övertygade om att vi tillsammans med partners och supportrar kommer att lyckas.

Masarna är en anrik förening med en lång och framgångsrik historia sedan starten 1937. Masarna tillhör också några av världens främsta talangutvecklare och har sedan starten fostrat en mängd namnkunniga speedwayförare, varav Tony Rickardsson så klart är den störste. 

Vi som klubb fokuserar på det lokala och försöker alltid ge våra egna förmågor chansen att utvecklas genom hela sin speedwaykarriär. Vi har prova-på för de minsta, där barnen på ett lekfullt sätt kan lära känna speedwaybanan och testa på olika cyklar.För de äldre barnen finns ungdomssektionen där man tävlar antingen som guldhjälmsförare eller i vårt 85cc-lag. En nyhet inom speedwayen är den nya 250cc-serien som är introducerades i år och som är ett bra insteg innan man går upp på 500cc.

På 500cc har vi tre lag; division 1 (som i år vann serien), vårt samarbetslag Tea mRapid i allsvenskan samt elitserielaget.

Bli en del av Masarnas sfär och hjälp klubben mot nya framgångar! 

Utifrån ert företags behov och resurser skräddarsyr vi tillsammans ett koncept som ger ert företag unika möjligheter att skapa affärer i en vinnande miljö. Vi vågar lova att de som väljer att associera sig med Masarna kommer att utvidga sitt nätverk och skapa goda relationer samtidigt som de skapar livslånga minnen genom fantastiska idrottsupplevelser.

Vill du ha mer information? Kontakta Mikael.

Mikael Liljekvist
072-522 05 08
[email protected]