• Huvudpartners

Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 24 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 Augusti Aug
Hemma
Lejonen
LEJ
Borta
Masarna
MAS

Inför Lejonen borta

23 augusti 2021 20:11
Inför match

Imorgon åker vi ner till Gislaved för ett möte mot Lejonen.


I hemmamatchen förlorade vi med 41-49 i en match där vi låg under med 14 poäng innan vi snyggade till siffrorna i slutet. Den matchen körde vi även R/R för Patrick Hansen.

Imorgon är det nya förutsättningar och vi har förare som kört riktigt bra på slutet. Martin Smolinski körde GP-kvalet och gjorde en fin insats där några misstag tyvärr blev kostsamma i en tight tävling. Även övriga förare har gjort stabila insatser under veckorna som varit, bla Przemyslaw Pawlicki tog 13p för sitt GKM Grudziadz i måstematchen där de iom vinsten lyckades hålla sig kvar i Extraliga.

Vi kommer från ett uppehåll på två veckor, vilket kom ganska lägligt då Philip Hellström Bängs skadade sig inför förra matchen. Philip är fit for fight igen och kommer från en bra tävling i allsvenskan med 13+1p för Team Rapid.

Som alltid kommer det att bli tufft mot Lejonen, men vi går in med gott självförtroende och har bara åtta poäng upp till bonuspoängen.

Slutspelet närmar sig med stormsteg och det är ett riktigt getingbo kring sista slutspelsplatsen. Just nu är det Rospiggarna som innehar platsen två poäng framför oss. Det är bara måstematcher som väntar framöver med Rospiggarna, Piraterna och Indianerna kvar att möta efter Lejonen. Riktigt roliga matcher alltså, med både kamp om slutspelet och dessutom så nära derby vi kan komma med Rospiggarna och Indianerna att möta på hemmaplan.

Vi känner att vi har allt i egna händer och bra matcher framöver kan säkra slutspelsplatsen. Väl där kan allting hända, så du hänger väl på och hejar fram oss framöver?

Laguppställning:

  1. Przemyslaw Pawlicki
  2. Martin Smolinski
  3. David Bellego
  4. Dimitri Bergé
  5. Antonio Lindbäck
  6. Philip Hellström-Bängs
  7. Emil Millberg