• Ligasponsorer

Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 28 Maj Maj
Torsdag Tor 30 Maj Maj
Torsdag Tor 6 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Tisdag Tis 9 Juli Jul
Torsdag Tor 25 Juli Jul
Torsdag Tor 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Hemma
Dackarna
DAC
Borta
Masarna
MAS

Förlust mot taggat Dackarna

21 augusti 2019 22:41
Efter match

Då var sista matchen för säsongen körd. Vi åkte till Målilla med förhoppningar om att kunna störa Dackarna i deras jakt på att gå direkt till semi efter 53-37 i hemmamatchen i våras.


Vi började som igår med att ta tre av fyra heatsegrar, innan Dackarna kom igång ordentligt och dundrade in några 5-1:or. Dackarna var det bättre laget idag och vinner välförtjänt matchen.

Vi kommer inte upp i nivå och i 5-1-heaten har vi inte mycket att säga till om, men övriga heat bjuder vi på jämn och spännande speedway!

Bellego och Tungate har båda problem med inställningarna och kommer aldrig in i matchen. Martin Smolinski lurar däremot upp Dackeförarna på läktaren i några heat och är inte rädd att trycka till om det behövs. Philip har kommit in i elitserietempot på riktigt och vågar släppa iväg cykeln och testa mer under heaten. Med lite mer rutin, så kommer poängen rulla in stadigt för honom framöver. Kim är stabil som vanligt och krigar till sig sju poäng.

Förlusten idag tillsammans med Rospiggarnas vinst mot Piraterna innebär att Rospiggarna smiter förbi oss i tabellen och vi slutar därmed sist. Det är inget vi deppar över, vi har hållit vår budget och visat vid ett flertal tillfällen vad detta lag går för mot Dackarna, Smederna, Västervik och inte minst bragdmatchen mot Piraterna! Kan vi bygga vidare på det här räknar vi med en riktigt kul och stabil säsong nästa år!

En längre sammanfattning av säsongen kommer att komma, så håll utkik.

Ett stort tack till våra supportar, sponsorer, funktionärer och banpersonal för den här säsongen!

Dagens poäng: David Bellego 0p (0,0,0,N) Oskar Fajfer 4p (2,1,TT,1,0) Rohan Tungate 0p (0,0,0,N) Martin Smolinski 9p (3,1,1,2,2) Kim Nilsson 7+1p (3,0,1*,1,2) Alexandr Loktaev 5p (3,0,2,0,0) Philip Hellström Bängs 4p (0,0,2,2,0)

//Stefan ”Tosse” Bäckström och Andreas Sundin