• Huvudpartners

Torsdag Tor 2 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 24 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Hemma
Masarna
MAS
Borta
Västervik
WMSK

Oavgjort mot Västervik

2 juli 2019 21:13
Antonio Lindbäck
Efter match

I matchens sista heat lyckades Västervik hålla ihop och ta en 5-1:a för oavgjort. Bra speedway matchen igenom och ett stort fall framåt för våra killar!


Inför vår hemmapublik visade vi idag att vi har vad som krävs för att matcha alla lag i elitserien. Det blev en match där vi hade initiativet genom nästa hela matchen och vi bjöd på riktigt fina heat matchen igenom.

Det började oehört bra med en 5-1:a i andra heatet genom Aleksander Loktaev och Philip Hellström Bängs. Fin körning av Philip som tar 3+1 idag och visar att han är ett framtidsnamn.

Efter andra heatet fortsatte vi sedan att sakta dra ifrån och hade en åttapoängsledning i heat 8 med 28-20. Därefter toppar Västervik framgångsrikt och knaprar in till 29-25. Jämn speedway med två 5-1:or till vardera lag och en hel del fina omkörningar. Antonio Lindbäck gör en fantastisk omkörning på innern i heat 13 medan Kim Nilsson klättrar efter sargen och ger oss ett av årets mest spännande heat. Tyvärr lyckas vi inte hålla ihop det i nomineringsheaten och vi tappar ledningen till oavgjort i sista heatet.

Martin Smolinski och David Bellego tar åtta respektive nio poäng och slog Nicki Pedersen i varsitt heat. Antonio Lindbäck blir poängbäst idag på 12 poäng!

Stort tack till all vår publik! På tisdag den 16 juli möter vi Piraterna hemma och Avesta Motorstadion fyller 40 år, varmt välkomna!

//Andreas Sundin och Stefan Bäckström