• Ligasponsorer

Torsdag Tor 25 Juli Jul
Torsdag Tor 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Hemma
Masarna
MAS
Borta
Indianerna
IND

Förlust med mersmak

7 maj 2019 21:56
Efter match

Med tanke på vädret och temperaturen så får vi först och främst till en fantastisk bra bana så all eloge till banpersonalen. En stor eloge även tillden publik som trotsade kylan för att stötta oss.


För många av våra förare var det här första tävlingen på Avesta Motorstadion och även om det blev förlust är det en förlust med mersmak. Det finns potential i laget och vi ska jobba för att maximera den. Vi måste ha tålamod och jobba långsiktigt.

Martin Smolinski, som är vår äldste förare, går in i varje heat och ger allt. Han visar vad som gäller och kommer bli en stor förebild för våra yngre förare.

Antonio Lindbäck har en trög start idag, men bevisar under tävlingen vilken kapacitet han besitter och hur viktig han kommer att bli för det här laget.

Philip Hellström Bängs tar sin första poäng i elitserien och visar att han kommer att vara med och slåss om en plats i laget.

Kim Nilsson har det inte lätt idag, men vi vet vad han kan och får han bara ett par tävlingar till innanför västen, så vet vi han kommer att leverera.

David Bellego kommer sent från England, hinner inte träna, men går in i varje heat och sliter för att hjälpa laget.

Vadim Tarasenko får en kanonstart med en 3-poängare och trivs verkligen med banan. Totalt 6 poäng i premiären lovar gott inför framtiden.

Trots allt är vi alltså nöjda med premiären och ser fram emot nästa match borta mot Smederna.