• Ligasponsorer

Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 29 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Maj Maj
Tisdag Tis 11 Maj Maj
Tisdag Tis 18 Maj Maj
Torsdag Tor 3 Juni Jun
Tisdag Tis 8 Juni Jun
Tisdag Tis 15 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Tisdag Tis 29 Juni Jun
Tisdag Tis 6 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 12 Augusti Aug
Tisdag Tis 17 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug

Tarasenko, Liljekvist och Lundquist sist in i truppen.

28 november 2019 19:00
Vadim Tarasenko
Klubbnytt

Nu är truppen klar och redo att lämnas in till Svemo! Sist in i truppen är Vadim Tarasenko, Alexander Liljekvist och Alex Lundquist.


Vadim Tarasenko kom till oss inför förra säsongen på 1,250 och avslutade säsongen på 1,254. Vadim var precis som många andra nya på alla banor och ny i elitserien, men vi kände ganska snabbt att det finns potential i den föraren. Resultatmässigt var det precis som för hela laget upp och ner, men ambitionen för att bli en riktigt bra speedwayförare finns där. Om han lyckas får tiden utvisa, men han vill och det är viktigt! Det ska bli riktigt intressant att se vad Vadim kan åstadkomma 2020.

Alexander Liljekvist och Aleks Lundquist går in på 0,500 och kompletterar upp på reserven. Liljekvist körde stabilt i allsvenskan för Team Rapid förra året och höjde sitt snitt till 0,867 på 8 matcher. Hade han fått några matcher till under västen så hade nog snittet sett ännu bättre ut! 2020 kommer Liljekvist köra för Griparna i allsvenskan.

Aleks Lundquist gör sin första säsong på stor cykel och kommer att köra och utvecklas i vårt division 1-lag. På 250 körde Aleks in finfina 2,181 i snitt och blev 6:a på snittlistan 2019, så det är en talang och ett framtidsnamn för oss!

Vi letade länge efter en heatledare till, men lyckades inte knyta någon till oss. Vi hade långt gångna diskussioner med några förare, men då vi inte vill spräcka budgeten och riskera ekonomin, kom vi inte till avslut med någon. Vi är väldigt glada att ha en full trupp med hungriga förare. Som vi sagt flera gånger tidigare, så hoppas vi mycket på våra förare och vi tror att alla, med en elitseriesäsong bakom sig, kommer att höja sig till i år. Vi har dock årets nyhet; tre transferkort, så ser ekonomin inför säsongen bättre ut än väntat är det något vi så klart kommer att utnyttja.

Varmt välkomna tillbaka Vadim och Alexander, och välkommen till 500cc Aleks!

//Andreas Sundin & Stefan Bäckström