• Huvudpartners

Torsdag Tor 2 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 24 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug

Andreas och Stefan tackar för sig

11 september 2021 09:20

Slutet på en säsong betyder ibland även att trotjänare beslutar att tacka för sig. I åtta år har vi haft radarparet Andreas och Stefan som lagledare och de har tagit oss från allsvenskan till elitserien och till slut även ett SM-guld.


Deras engagemang och inställning har varit ovärderlig för klubben. Från läktaren har det dessutom varit roligt att se hur kul de har haft det tillsammans, både på och utanför banan. Ur glädjen och trivseln har motivationen kommit och ur motivation har även prestationerna kommit - som tagit oss som klubb ända hit. Vi tackar Andreas och Stefan för deras fantastiska engagemang i klubben och önskar dem all lycka till i framtiden! 💙💛

"Hej alla speedway vänner!
I 8 år har jag och Stefan Bäckström kamperat ihop som lagledare för Masarnas A-lag i såväl allsvenskan som elitserien. Tillsammans har vi uppnått saker som inte många trodde va möjliga. Saker som man bara drömmer om att få uppleva som lagledare och som människa. 2015 går vi obesegrade igenom hela grundserien samt slutspelet och lyckades genom detta kvalificera oss för elitserien igen inför över 4000 åskådare på ett regnigt Brovallen. När man tänker tillbaka på denna säsong så gör man det med ett stort leende och det kommer upp tre ord som får genomsyra hela denna fantastiska säsong. Gemenskap, glädje och glöd. Från säsongen 2016 har vi sedan befunnit oss i elitserien och resan i elitserien har absolut inte varit spikrak. Man kan säga att det har varit som en berg- och dalbanan. Det har varit upp och det har varit ner både sportsligt och ekonomiskt, men vi har alltid lyckats rest oss och det finns de många människor att tacka för.

Den största höjdpunkten vi upplevt tillsammans inom denna sport är det fantastiska lag-sm guld som vi tillsammans med våra fantastiska förare, supporters, sponsorer och funktionärer tog 2020. Den säsong när allt verkligen ställdes på sin spets, en säsong som var så oerhört viktigt för sporten speedway, en säsong mitt i en pågående pandemi, att vi då tillsammans som lag och med alla våra supportrar, sponsorer och funktionärer lyckades ta ett så oerhört efterlängtat SM-guld, betyder så otroligt mycket för oss och för hela bygden Avesta.

Det är med darriga händer och tårarna i ögonen vi tillsammans efter 8 år meddelar att det är dags att dra sig tillbaka, det är dags att släppa fram nya lagledare i denna fantastiska förening. Vi har tillsammans med alla våra fantastiska förare genom åren upplevt saker som är få förunnat att få uppleva. Men vi känner att det är dags att ge över stafettpinnen. Vi vill avslutningsvis tacka alla som jobbat tillsammans med oss under dessa säsonger, alla förare, mekaniker, funktionärer, styrelser, supportar och inte minst alla sponsorer som alltid stått bakom oss och trott på oss. Ett stort tack till er alla.

Nu väntar välbehövlig ledighet och till sommaren ska vi som många andra av er få njuta av speedway från läktaren på fantastiska Brovallen.

Mvh Andreas Sundin & Stefan Bäckström"