• Huvudpartners

Tisdag Tis 15 Juni Jun
Tisdag Tis 29 Juni Jun
Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep

Förlust med 38-52 mot Rospiggarna, ny utmaning imorgon mot Piraterna

1 september 2021 20:12
Efter match

Tyvärr nådde vi inte upp i nivå igår utan förlorade klart mot ett bättre Rospiggarna som också tog hem bonuspoängen.


Det kunde inte bli så mycket bättre förutsättningar inför matchen igår; solen sken, banan var kanon och årets största publik var på plats.

Tyvärr kunde vi inte infria våra egna och supportrarnas förväntningar, utan vi förlorar mot ett bättre lag. Vi har problem att komma iväg först från tejpen och däri ligger mycket av poängen. Vi har bara fyra heatsegrar varav endast två ger poängövertag och på det vinner man inga matcher. Överlag kommer vi helt enkelt inte upp i den nivån vi vet vi har.

Men chansen till slutspel finns fortfarande, bara inte helt i våra egna händer. Vi är alltså fullt fokuserade på att göra det vi ska i de två matcher av grundserien som är kvar och sedan håller vi tummarna att övriga resultat går vår väg.

Positivt som vi tar med från matchen är Antonios fina körning i de två sista heaten som ger oss två heatsegrar. Philip körde fint och var inte långt efter varken Patryk Dudek eller Kim Nilsson som var poängbäst i matchen.

Imorgon beger vi oss mot Motala för att möta Piraterna. Hemmamötet vann vi med 57-33 så chans på bonuspoängen finns absolut. Vi tänker ge allt som vanligt, ni kollar väl på matchen och hejar på?

Prel laguppställning

  1. Przemyslaw Pawlicki
  2. Dimitri Bergé
  3. Martin Smolinski
  4. Philip Hellström Bängs
  5. David Bellego
  6. Emil Millberg