• Huvudpartners

Tisdag Tis 15 Juni Jun
Tisdag Tis 29 Juni Jun
Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep

Sebastian Aldén och Anton Rosén är Masarnas nya lagledarduo

26 september 2021 21:25
Klubbnytt

Bygget inför säsongen 2022 pågår för fullt i kulisserna och först att presenteras är duon som ska leda laget.


Ny lagledarduo blir alltså Sebastian Aldén och Anton Rosén.

Sebastian provade på rollen redan förra säsongen när han ledde laget tillsammans med Andreas Sundin och Stefan Bäckström.
– Jag tar med mig väldigt mycket från föregående säsong. Framförallt hur allt funkar från sidan men även mycket med regler och taktik, säger Sebastian.

Anton är ny i rollen som lagledare, men båda har dock ordentligt med speedwaykunnande från sina respektive karriärer som förare.
– Vi har nog en ganska bra känsla hur en bra lagledare ska vara. Det är alltid en fördel att vi har kört själva och på så sätt har koll på inställningar och kan diskutera sånt med förarna, svarar Anton.
– Att vi har hållit på många år själva och att det inte var så längesen vi slutade blir nog våra styrkor som lagledare. Vii har skaplig koll på inställningar och hur grabbarna tänker. Och så känner vi varandra bra och trivs och har roligt med varandra!, avslutar Anton.

Vi är glada att kunna knyta våra gamla förare till klubben igen och det betyder mycket för oss som förening att få ta del av deras kunskap och erfarenheter.

Varmt välkomna till 2022 Sebastian och Anton