VIP och Sliding

Boka VIP:en

Medlemmar och sponsorer har nu chansen uppleva högklassig speedway från vår VIP-altan! För 500:- per person (exklusive moms) får ni entré, matchprogram, mat samt dryck. Maten kommer från Restaurang Dalahästen. Guidad tur i depån ingår och ansvarig kommer att hålla en presentation om matchen innan matchstart. Boka senast fredagen veckan innan vi kör hemmamatch.

Välkomna!

Namn /företag (obligatorisk)

Din/er epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Vilken match vill ni komma? (obligatorisk)

Hur många personer? (obligatorisk)

Övriga kommentarer

Slidingförfrågan

Är du sugen att testa på speedway? Hitta på en rolig grej med ett kompisgäng, företagskickoff, eller kanske en möhippa/svensexa? Kom och kör sliding hos oss! För 500:- per person får du testa att åka på vår 500cc-speedwaycykel. Vi tillhandahåller utrustningen och håller på i c:a 1h på knattenbanan. Minst 5 personer per bokning, max 10. Mat kan fixas på förfrågan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)