Gästbok

Kolla in rykten och övergångar på vår Silly Season-sida och glöm inte att tipsa i formuläret så kanske vi tar med just ditt ”rykte”.

Viktigt för er som läser och skriver i gästboken

Kommentarer förhandsgranskas inte av Gasarna SK och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Skriv ett inlägg

 
 
 
 
 
 
 
Vi välkomnar gärna frågeställningar, funderingar och diskussioner så länge skribenten inte gör några påhopp eller kränkningar.

Alla IP-nummer sparas och skulle någon göra ett övertramp kommer denna person nekas tillträde till hemsidan.

Vi vill alla att denna gästbok ska leva vidare. Se till att det blir så.
Kasprzak Kasprzak skrev den 19 november, 2017 den 17:58:
Tai Woffinden 2,207

Linus Sundström 1,565

P. Pawlicki 1,859

Kim Nilsson 1,422

Antonio Lindbäck 1,661

Adrian Cyfer 0,525

Emil Millberg 0,500

= 9,739
Metanix Metanix skrev den 19 november, 2017 den 17:43:
Tele 2 är väl betydligt bättre egentligen än Friends med boende och tillgänglighet men jag antar att publiksiffran gått ner till vad som är ekonomiskt försvarbart att flytta grushögar som Rander är inne på.

Det var ju med stort tvek Horsens skrev på ett nytt treårsavtal så de segade nog ner priset en hel del antar jag innan de svarade Ja!

Danmark har ju den fördelen att de har ett brett boende för tillresande även på vischan och för alla plånböcker så bli inte förvånade om Esbjerg snor en av våra GP-tävlingar efter Hallstaviks äventyr.

För den uppmärksamme så kan det helt idiotiska konstateras att de tre Skandinaviska racen ligger nära i tid i förhållande till varandra och således kommer tjuva en del publik av varandra.

Idealet hade kanske varit att bygga upp något liknande koncept som i Målilla på sikt i mellansverige och köra på det.
Sannahed har väl varit på tapeten men de har väl backat ur GP-snacket.

Annars vet jag en kommun som kanske är intresserade av att investera i Speedway.
Motala kommun kommun står ju snart med en nyinköpt anläggning😉
Tommy Rander Tommy Rander skrev den 19 november, 2017 den 14:29:
Versionen med Tele 2 (numera ägt av samma bolag som Friends)är enkel; ekonomi. Att lägga en provisorisk bana inkl frakter dit, in och ut plus lagerkostnad, är en tung affär. Till själva kostnaden får man lägga att en stor arena blockeras i över en vecka. Om det kommer 15000 till en sådan arena så blir nettot mycket sämre än om det kommer 7500 till en permanent anläggning. Det är ren matte, faktiskt.
Hela GP-affären 2018 tas upp i SpeedwayRacing nr 10. Den ska man ha. Om man vill veta nåt ;). Vi går också igenom vad som borde ha gjorts vad gäller Elitserien 2018. Istället för det som görs, alltså.
lagbygge lagbygge skrev den 19 november, 2017 den 14:21:
"Ogenomtänkt", ja hemska tanke att det skulle bli bilar parkerade inne i Hallstavik. Hotell finns det väl i närområdet på bilavstånd, jämför gärna med tillgång på hotell runt Målilla.
Nä, det är bättre att lägga ned alla ambitioner och gnälla, varför inte avveckla speedwayen helt i Hallstavik för då slipper man parkeringsproblem. Och man kan ju även åka till Målilla om man ser problem med att parkera bilen i Hallstavik. 😉
Simon Simon skrev den 19 november, 2017 den 13:59:
Skulle vilja höra Randers version om Tele 2. Var ju tydligen aktuell enligt Speedway Racing, dock aldrig aktuell enligt Globe Arena staden
Tomas Tomas skrev den 19 november, 2017 den 13:59:
Finns en artikel på Sn.se om det 6 allsvenska laget.Det verkar som dom eventuellt ska köra i Mariestad
Metanix Metanix skrev den 19 november, 2017 den 13:30:
Med tanke på BSI så är de säkert supernöjda om de får bo på en Finlandsfärja😂

Tanken är väl att öppna upp nya banor så att speedwayen ökar något i stället för att krympa.
Köra på en Elitseriebana känns tufft att locka publiken att gå på dubbelt så mycket matcher.
Tommy Rander Tommy Rander skrev den 19 november, 2017 den 13:29:
Om det tar tid för Linköping att få banan i skick för högre nivå än Div 1 kanske Örebro kunde hoppa in? Ska man få publik till en allsvensk match blir det enklare om den inte konkurrerar med en elitmatch veckan efter (på samma bana alltså). Träsket är också ett alternativ. En liten fin anläggning (med trist omgivning, förstås).
Det finns snart fler banor än förare...
V V skrev den 19 november, 2017 den 13:10:
Nässjö kommer bli "tvingade" att köra med sina 3 utlänningar för att klara av snittgolvet! Eller har dem tänkt att ta in nån svensk med högre snitt än 1,300? Nån som hört nått?
tambling tambling skrev den 19 november, 2017 den 12:28:
Tanken är nog att det är Filbyterna som ska köra i allsvenskan. Problemet är tydligen belysningsstolparna vid banan. De står 2 m från banan, reglementet säger 3 m.
Ogenomtänkt Ogenomtänkt skrev den 19 november, 2017 den 11:49:
Lagbygge

Ja, att få fullt hus i Hallstavik är inte så svårt. 5000-6000 tusen på plats, så är det fullt. Hela samhället lär väl också bli fullt av bilar, när inte Parkens parkeringar inte räcker till. Hotell, finns det ens något sådant i närområdet ?
Hej Hej skrev den 19 november, 2017 den 11:31:
Men varför kan inte detta 6e lag i allsvenskan köra sina hemmamatcher på dessa elitserielags banor som ändå ska backa upp dem. De kunde dela upp dessa matcher och det är ändå speedwayorter så det kunde nog dra så mycket folk att det ändå går runt. Ger ju även mer körtillfällen för de yngre.
Svenne Svenne skrev den 19 november, 2017 den 11:30:
När f-an tänker Masarna presentera siTT lag för 2018 ?
Fredrik Fredrik skrev den 19 november, 2017 den 10:04:
Man får utgå från att de norra Elitserieklubbarna hade en plan, när de åtog sig att föra upp ett lag i Allsvenskan. Det var knappast en hemlighet att Filbyterna har varit en klubb som har gått på sparlåga. Men de har visat en ambition att återgå till en tävlingsverksamhet, som bör uppmuntras.
Men som tidigare nämnts så var Filbyterna bara en spekulation, när nyheten släpptes. Det kan mycket väl vara så att man fokuserar på en helt annan klubb, som har rätt förutsättningar.

Men skulle det vara så att de misslyckas med sitt åtagande då är det en stor skam. Då de ekonomiska förutsättningarna idag är betydligt bättre hos de norra klubbarna, än hos de södra.
Besserwisser Besserwisser skrev den 19 november, 2017 den 09:25:
Lika osannolikt som Tele 2 blir GP arena. Alla vet att säkerhetsavståndet är för litet mellan bana och publik precis som Linköping.

Masarna Speedway