Vinn Tai Woffindens KIA Rio!

Publicerat i Klubbnytt, Mar 17, 2017

Taggar:

Masarna Speedway kommer från och med lördag börja att sälja lotter med chans att vinna Tai Woffindens KIA Rio. Passa på att köpa en lott redan idag, ha chansen att vinna bilen och samtidigt stödja Masarna.

Lotten kommer att finnas till försäljning på lördag och söndag på Björkmans Bil i Avesta, då det även är säljstart för KIAs nya Riomodell. Passa på att komma in och köpa en biljett. Titta på bilen och surra lite speedway med oss från Masarna. Björkmans har öppet 11-15 både lördag och söndag och Masarnas knatteverksamhet kommer att sälja korv med bröd samt Festis, för er som blir hungriga.

Välkomna önskar Björkmans och Masarna!

Lite info om lotteriet
1000 lotter á 250 kr styck.
Utlottning kommer att ske på Avesta Motorstadion 22 augusti 2017, när Masarna tar emot Lejonen i grundseriens sista omgång.
Vinsten hämtas sedan ut efter säsongens slut.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Bilen är en KIA Rio 1.25 av modell 2017.
Bilens nypris är 164 600.


Carl-Henrik Rapp
Redaktör


Masarna Speedway